Jokeri – Tulokset tänään – Tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

Veikkauksen Jokeri arvotaan 4 kertaa viikossa. Keskiviikkoisin peliaika loppuu kello 19 ja tulokset julkaistaan noin kello 21. Perjantaisin peliaika loppuu kello 20 ja tulokset julkaistaan noin kello 22. Lauantaisin peliaika loppuu kello 21.45 ja tulokset julkaistaan kello 22.10.

Tiistain, keskiviikon, perjantain ja lauantain Jokeri-tulokset:

Jokerin tulokset


Veikkauksen viikkojokerit: Tiistai, Keskiviikko, Perjantai ja Lauantai

Veikkaus on tarjonnut suomalaisille vedonlyöjille monipuolisen valikoiman pelejä vuosikymmenien ajan, ja yksi näiden pelien kulmakivistä on Jokeri. Vaikka monille Jokeri tunnetaan perinteisenä lauantain lisäpelinä, Veikkaus on laajentanut tarjontaansa useisiin arvontapäiviin viikon aikana. Tarkastellaanpa lähemmin, mitä nämä eri Jokeri-arvonnat pitävät sisällään.

Tiistai-Jokeri

Tiistai toi mukanaan uuden mahdollisuuden jokerivoittoihin. Tiistai-Jokerin myötä pelaajat saivat lisätilaisuuden testata onneaan heti viikon alussa, ja se on nopeasti noussut suosioon pelaajien keskuudessa.

Keskiviikko-Jokeri

Keskiviikko-Jokeri on yksi Veikkauksen keskiviikon pelitarjonnan kohokohdista. Se toimii täydellisenä siltautumana viikon alkupuolelta kohti viikonloppua, tarjoten keskellä viikkoa lisäjännitystä ja mahdollisuuden suuriin voittoihin.

Perjantai-Jokeri

Perjantai-Jokeri aloittaa viikonlopun vedonlyönnin suurella tyylillä. Monille pelaajille perjantai-ilta on otollinen hetki rentoutua ja kokeilla onneaan, ja Perjantai-Jokeri onkin noussut yhdeksi suosituimmista Jokeri-arvonnoista.

Lauantai-Jokeri

Lauantai-Jokeri on monille se alkuperäinen ja perinteisin Jokeri-arvonta. Se on ollut osa suomalaista rahapelikulttuuria vuodesta 1978 lähtien, ja se jatkaa suosiotaan vuodesta toiseen. Lauantai-illan jännitys ja odotus huipentuvat, kun seitsemännumeroinen jokerinumero arvotaan.

Jokerin peliohjeet ja säännöt

Jokerissa on kaksi erilaista pelitapaa: peruspeli, jossa valitaan 7 numeroa, sekä järjestelmä. Neljä erilaista Jokeriarvontaa järjestetään viikon aikana: tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Voit osallistua Jokeriin itsenäisesti tai yhdistää sen muihin peleihin, kuten Lottoon, Vikinglottoon tai Eurojackpotiin. Voit valita pelattavaksi yhden tai useamman Jokeriarvonnan ja muuttaa valintaa pelikuponkisivun linkeistä. Kestopeli ja jatkuva tilaus ovat myös pelivaihtoehtoja Jokerissa.

Lauantai-Jokeria voi pelata Loton yhteydessä, Keskiviikko-Jokeria Vikingloton kanssa, ja Eurojackpotin tiistai- ja perjantaiarvonnoissa voit pelata vastaavasti Tiistai- ja Perjantai-Jokeria.

Jokerissa valitaan 7 numeroa 0-9 väliltä tai annetaan järjestelmän tehdä valinta pikapelissä. Arvonnassa valitaan 7 voittonumeroa. Jokeririvin hinta on 2,00 euroa. Tuplaamalla rivin hinnan 1,00 eurolla, voit osallistua Tuplaukseen, jossa voittosi voi kaksinkertaistua. Jokerin Tuplauksen hinta on 3,00 € per rivi.

Enintään 20 riviä voidaan pelata kerralla, joko valitsemalla numerot itse tai antamalla koneen valita ne pikapelissä.

Voit tallentaa suosikkirivisi pelitilille ja käyttää niitä pelatessasi. Suosikkirivejä voi myös muokata ja tallentaa myyntipaikassa Veikkaus-kortilla, ja sama toiminto on käytettävissä verkossa.

Veikkaus.fi-sivustolla pelaaminen on helppoa. Valitset vain järjestelmän ehdottaman rivin ja haluamasi rivimäärän sekä jokeripelit. Voittoon oikeuttavat vähintään kaksi oikein arvattua numeroa samasta paikasta kuin arvotussa numerosarjassa.

jokeri
Linkkejä:
Kasinot, uhkapelit ja rahapeli- ja vedonlyöntipalvelut
Miten pelihimo pääsee valloilleen?
Uhkapelit
Keno