Kaikki tai ei mitään tulokset tänään ja eilen – Arvonta ja voitonjako

Kaikki tai ei mitään on Veikkauksen arvauspohjainen numeropeli, jota arvotaan joka ilta viikon jokaisena päivänä. Peliaika päättyy klo 20.45, minkä jälkeen arvonta suoritetaan. Voittonumerot ovat saatavilla tarkistettavaksi arvonnan jälkeen noin klo 21.

Klikkaa: Kaikki tai ei mitään tulokset


Kaikki tai ei mitään -pelin idea ja pelaaminen

Kaikki tai ei mitään -pelin ideana on arvata mahdollisimman monta numeroa oikein valitsemalla 12 numeroa arvottavasti 24 numerosta. Voittaakseen pääpalkinnon pelaajan on joko osuttava kaikkiin arvottavaan 12 numeroon tai sitten vaihtoehtoisesti niin, ettei osu yhteenkään arvottavaan numeroon. Vähemmän oikeita numeroita, kuten 10, tuo myös pienemmän voiton.

Maksimipanoksella 5 eurolla Kaikki tai ei mitään -pelissä voi napata jopa 625 000 euron päävoiton. Tämän pääpalkinnon saamisen todennäköisyys on 1:1,35 miljoonaa. Pelaaja voi sijoittaa peliin 1-5 euroa, 0,5 euron askelin. Voittosummat ovat kiinteitä, eli pelaaja saa tietyllä tuloksella aina saman määrän rahaa, muiden pelaajien tuloksista riippumatta. Kuitenkin yhden arvontakerran kunkin voittoluokan kokonaisvoittosumma ei saa ylittää 3 miljoonaa euroa.

Helpointa Kaikki tai ei mitään -peliä on pelata Veikkauksen verkkopalvelussa.

Alla oleva voitonjako kuvastaa Kaikki tai ei mitään -pelin voitonjakoa ja tyypillisiä voittosummia. Kuten tästä 29.10.2023 suoritetusta arvonnasta voi katsoa, korkeimmillaan 1000 euron suuruisia voittoja ei luultavasti ole ollut yhtään, sillä tällöin olisi tullut arvata myös Onnenapilan numero 1 oikein omalle voittorivilleen (11 tai 1 oikein). Kuten muissakin Veikkauksen peleistä, vähänkään suurempien voittojen voittaminen on hyvin vaikeaa.

Kaikki tai ei mitään voitonjako

Tietoa Kaikki tai ei mitään -pelistä

Kaikki tai ei mitään on käsite, joka kuvastaa usein elämän ääripäitä ja valintoja, joissa ei ole välimaastoa. Veikkaus, Suomen kansallinen rahapeliyhtiö, on ottanut tämän konseptin ja muovannut siitä oman version onnenpelistään, joka poikkeaa perinteisistä lottopeleistä. Oikeastaan Kaikki tai ei mitään -peli ei eroa muista onnenpeleistä, kuten Keno, Lotto tai Bingo, sillä vain todella hyvällä tuurilla voi mistään noista peleistä voittaa vähänkään suurempia voittoja.

Pelin konsepti

Kaikki tai ei mitään -pelin perusidea on yksinkertainen, mutta samalla erittäin kiehtova. Pelaajat valitsevat 12 numeroa väliltä 1-24. Arvonnassa vedetään myös 12 numeroa, ja tässä pelissä voitot määräytyvät hieman eri tavalla kuin perinteisessä lotossa.

Voiton määrittely

Pelin nimi kuvastaa sen voittoluokkia. Suurimmat voitot irtoavat, kun pelaaja saa joko kaikki 12 numeroa oikein tai ei yhtään numeroa oikein. Tämä tarkoittaa sitä, että täysin päinvastaisilla tuloksilla – täydellisellä onnella tai epäonnella – voi voittaa suurimman palkinnon.

Keskivälin voitot määräytyvät sen mukaan, kuinka monta numeroa pelaaja saa väärin. Mitä lähemmäs pelaaja pääsee ääripäitä (joko 12 oikein tai 12 väärin), sitä suurempi voitto on luvassa.

Pelin suosio

Kaikki tai ei mitään -pelin erikoisuus on sen voitonjaon rakenne, joka houkuttelee monia pelaajia. Monet kokevat, että heillä on suurempi mahdollisuus voittaa, koska perinteisten oikeiden numeroiden lisäksi myös täysin väärät numerot voivat johtaa suureen voittoon. Tämä tuo peliin lisäjännitystä ja erilaisen strategisen näkökulman.

Strategia vai onni?

Vaikka Kaikki tai ei mitään on pohjimmiltaan onnenpeli, kuten kaikki lotot ja arvonnat, jotkut pelaajat uskovat strategian voimaan. He saattavat etsiä useimmin tai harvemmin arvottuja numeroita tai yrittää ennustaa tulevia numeroita perustuen aiempiin arvontoihin. Tästä huolimatta pelin tulokset ovat täysin sattumanvaraisia, ja jokaisella arvonnalla on yhtä suuri todennäköisyys tuoda minkä tahansa yhdistelmän numeroita.

Onnenapila

Voit halutessasi lisätä peliriviin ns. Onnenapilan, joka maksaa panoksesi (rivin) summan. Eli jos panoksesi on vaikkapa 2 euroa, Onnenapilalla pelattaessa rivin hinnaksi tulee 4 euroa. Oikea Onnenapilan numero nelinkertaistaa voittosi. Onnenapilan numero on siis yksi numero 1-24 välillä. Jos tämä numero osuu arvonnassa riville, jolla voitat jotain saat voiton nelinkertaisena.

Kaikki tai ei mitään – pelistrategiat

Kaikki tai ei mitään on erityinen peli, jossa voittoluokat ovat ainutlaatuisia: voit saada suurimman voiton joko arvaamalla kaikki valitut numerot oikein tai ei yhtäkään. Vaikka peli perustuu pohjimmiltaan sattumaan, joitakin strategioita voi silti soveltaa peliin.

Hajonta-strategia

Koska voit voittaa joko arvaamalla kaikki numerot oikein tai ei yhtään oikein, voit yrittää valita numerot, jotka eivät ole ilmestyneet usein viimeaikaisissa arvonnoissa. Ajatus on, että nämä numerot ovat myöhässä ilmestymään.

Ryhmäpeli

Osallistu peliin ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa. Jokainen pelaaja voi valita oman numeroyhdistelmänsä, mikä moninkertaistaa mahdollisuudet voittaa ilman, että yksittäisen pelaajan panos kasvaa.

Useiden ruudukoiden käyttö

Sen sijaan, että pelaisit yhdellä ruudukolla kerrallaan, voit lisätä voittomahdollisuuksiasi pelaamalla useammalla ruudukolla. Tämä kuitenkin kasvattaa peliin sijoittamaasi summaa.

Tasapainota numerot

Yritä valita sekä matalia että korkeita numeroita. Historiallisesti arvotuissa numeroissa matalat ja korkeat numerot ovat yleensä jakautuneet melko tasaisesti.

Pysy valinnoissasi

Monet pelaajat uskovat, että kannattaa pysyä samoissa numeroissa pelistä toiseen. Tämä perustuu ajatukseen, että tietyt numerot ovat vuorossa esiintyä jossain vaiheessa.

Satunnainen valinta

Toiset pelaajat luottavat puhtaaseen sattumaan ja antavat pelijärjestelmän valita numerot satunnaisesti. Loppujen lopuksi, koska kyseessä on onnenpeli, satunnainen valinta on yhtä pätevä strategia kuin mikä tahansa muu.

Yhteenveto Kaikki tai ei mitään -pelistä

Vaikka Kaikki tai ei mitään on onnenpeli ja voitto perustuu sattumaan, strategioiden käyttö voi tehdä pelaamisesta hauskempaa ja lisätä jännitystä. On tärkeää muistaa, että mikään strategia ei takaa voittoa, ja peliin sijoitetun rahan tulisi olla sellaista, jonka on valmis menettämään.

Linkkejä:
Kasinot, uhkapelit ja rahapeli- ja vedonlyöntipalvelut
Miten pelihimo pääsee valloilleen?
Uhkapelit
Keno