Kenon kertoimet – Voittokertoimet ja kunkkukertoimet

Kenon voittokertoimet

Veikkauksen Kenossa pelaajat valitsevat rivinsä numerot 1–70 väliltä ja voivat panostaa eri tavoin erilaisiin voittoluokkiin. Tässä on selitys Kenon voittokertoimista:

  1. Päävoitto: Tämä on suurin mahdollinen voitto Kenossa, ja se saavutetaan, kun kaikki valitsemasi numerot osuvat oikein. Päävoiton määrä riippuu siitä, kuinka monta numeroa valitset ja kuinka paljon panostat. Mitä enemmän valitset numeroita ja mitä suuremman panoksen asetat, sitä suurempi on päävoitto.
  2. Muut voittoluokat: Kenossa on muitakin voittoluokkia, jotka perustuvat siihen, kuinka monta numeroa pelaajat ovat valinneet oikein. Näihin luokkiin kuuluvat esimerkiksi 10 oikein, 9 oikein, 8 oikein ja niin edelleen. Voittosummat näissä luokissa vaihtelevat myös sen mukaan, kuinka monta numeroa on valittu ja kuinka suuri panos on ollut.

Kenossa voittokertoimet määräytyvät pelaajan valitsemien numeroiden määrän ja panoksen suuruuden perusteella. Mitä useampi numero osuu oikein ja mitä suurempi panos on, sitä suurempi on voitto. Voittokertoimet vaihtelevat myös hieman eri pelimuotojen välillä ja voivat muuttua ajan myötä Veikkauksen päivitysten tai pelin sääntömuutosten myötä. On suositeltavaa tarkistaa ajantasaiset voittokertoimet suoraan Veikkauksen virallisilta verkkosivuilta tai pelikoneista.

Voittokertoimet: Keno7-Keno11
Voittokertoimet: Keno2-Keno6

Kenon kunkkukertoimet

Veikkauksen Kenossa on myös mahdollista osua niin kutsuttuun “kunkkuun”, mikä tarkoittaa sitä, että pelaajan valitsema numero osuu kaikkiin kymmenen riviin. Kunkkukertoimilla viitataan voittosummaan, jonka pelaaja saa, jos osuu kaikkiin kymmeneen riviin valitsemallaan numerolla. Kunkkukertoimet vaihtelevat riippuen siitä, kuinka monta numeroa pelaaja valitsee ja millä panoksella hän pelaa.

Kunkkukertoimet määräytyvät siis samalla tavalla kuin Kenon muutkin voittokertoimet, mutta niissä otetaan huomioon erityisesti täyden kymmenen osuman mahdollisuus. Mitä enemmän numeroita pelaaja valitsee ja mitä suurempi panos on, sitä suurempi on kunkkukerroin.

Kunkkukertoimien tarkoitus on kannustaa pelaajia pelaamaan enemmän numeroita ja/tai suuremmalla panoksella, koska täyden kymmenen osuman saaminen voi tuoda erittäin suuren voiton. Kunkkukertoimien suuruudet voivat vaihdella pelikierrosten ja pelimuotojen välillä, joten pelaajan on hyvä tarkistaa voittokertoimet ennen pelaamista, jotta hänellä on selkeä kuva siitä, mitä voittoja on mahdollista saavuttaa.

Kunkkukertoimet: Keno7-Keno11
Kunkkukertoimet: Keno2-Keno6

Kenon kertoimet
Linkkejä:
Kasinot, uhkapelit ja rahapeli- ja vedonlyöntipalvelut
Miten pelihimo pääsee valloilleen?
Uhkapelit
Keno