Kenoarvonta tänään – Kenon ilta-arvonta ja voitonjako

Tämä artikkeli käsittelee kenoarvontaa tänään. Löydät uudet Veikkauksen Kenon tuloksen alla olevan linkin kautta.

Keno arvotaan kolme kertaa päivässä kello 15, 21 ja 23. Nämä arvonnat ovat Kenon päiväarvonta, ilta-arvonta ja myöhäisillan arvonta.

Kenon tuoreimmat tulokset ja oikeat numerot ovat nähtävillä Veikkauksen verkkosivuilla:

Kenon tulokset

Vanhemmat Kenon tulokset saat esille klikkaamalla nuolta

Kenon voitonjaon saat esille avautuvalla Veikkauksen sivulla kun klikkaat linkkiä: “Katso voitonjako”.

kenoarvonta tänään

Veikkauksen Kenon historia

Veikkauksen Keno on osa Suomen Veikkauksen tarjoamia rahapelejä. Veikkaus alkoi tarjota Kenoa Suomessa vuonna 1993. Tämä tarkoittaa, että Veikkauksen Keno täytti 30 vuotta vuonna 2023.

Tässä on lyhyt katsaus Veikkauksen Kenon historiaan.

1993: Keno Suomessa

Veikkaus otti Kenon osaksi pelivalikoimaansa vuonna 1993. Aluksi Kenoa pelattiin kerran päivässä.

1995: Päivittäiset arvonnat

Vuonna 1995 Veikkaus lisäsi Kenon päivittäisiä arvontoja, joten pelaajat saivat mahdollisuuden osallistua peliin useammin.

2002: Uusi voittojärjestelmä

Vuonna 2002 Kenon voittojärjestelmää päivitettiin, ja samalla myös pelin sääntöihin tehtiin muutoksia.

2011: Pidennetyt arvonta-ajat

Veikkaus laajensi Kenon arvonta-aikoja vuonna 2011, ja nykyään arvontoja on kolme päivässä: päiväarvonta, ilta-arvonta ja myöhäisillan arvonta.

2016: Numeroiden lisääminen ja poistaminen

Vuonna 2016 Veikkaus muutti Kenon pelimuotoa lisäämällä numerot 71–80 ja poistamalla numerot 41–70. Tämä muutos toi mukanaan mahdollisuuden suurempiin voittoihin.

2020-luku: jatkuvat päivitykset

Veikkaus jatkaa Kenon kehittämistä ja päivittämistä vastatakseen pelaajien odotuksiin ja tarpeisiin. Peli säilyttää suosionsa ja on yksi Veikkauksen tunnetuimmista rahapeleistä Suomessa.

Veikkauksen Keno on säilyttänyt suosionsa suomalaisten keskuudessa, ja sen päivittäiset arvonnat tarjoavat pelaajille mahdollisuuden osallistua jännittävään pelikokemukseen useammin päivässä.

Onko Kenoon olemassa tiettyjä strategioita, joilla voittaa helpommin?

Kenossa voittaminen perustuu satunnaisuuteen, ja pelissä on hyvin vähän vaikutusmahdollisuuksia pelaajalla. Kenossa ei ole takuuvarmoja strategioita, jotka voisivat taata voiton, sillä arvontaan osallistuvat numerot valitaan täysin sattumanvaraisesti. Jokainen arvonta on riippumaton tapahtuma.

Kuitenkin jotkut pelaajat saattavat käyttää erilaisia strategioita tai lähestymistapoja peliin, vaikka nämä eivät muuta perusperiaatetta siitä, että Kenon lopputulos on satunnainen. Tässä joitakin yleisiä strategioita, jotka pelaajat voivat kokeilla, vaikka ne eivät takaa voittoa:

Usein pelatut numerot

Jotkut pelaajat valitsevat numeroita, jotka ovat esiintyneet usein aiemmissa arvonnoissa. Tämä perustuu ajatukseen, että tietyt numerot toistuvat säännöllisesti.

“Kuumat” ja “kylmät” numerot

Joissain strategioissa pelaajat kiinnittävät huomiota siihen, mitkä numerot ovat esiintyneet usein (kuumat numerot) tai harvoin (kylmät numerot) tietyllä ajanjaksolla. He saattavat sitten valita numeroita näiden havaintojen perusteella.

Satunnainen valinta

Jotkut pelaajat valitsevat numeroita täysin satunnaisesti ilman erityistä järjestelmää tai logiikkaa.

On tärkeää muistaa, että nämä strategiat eivät paranna voittomahdollisuuksia merkittävästi, ja Kenossa voittaminen on ensisijaisesti tuurista kiinni. Pelaa vastuullisesti, aseta itsellesi budjetti, ja pidä mielessä, että Kenon pelaaminen on viihdettä.

Miten Keno eroaa muista onnenpeleistä?

Keno eroaa monista muista onnenpeleistä useilla tavoilla. Tässä on joitakin keskeisiä eroja:

Valintamahdollisuudet

Keno antaa pelaajille suuren määrän valintamahdollisuuksia. Pelaajat voivat valita, kuinka monta numeroa he pelaavat (yleensä 1-10), millaisen panoksen he asettavat ja mitkä numerot he valitsevat.

Useat arvonnat päivässä

Kenossa on yleensä useita päivittäisiä arvontoja, mikä tarkoittaa, että pelaajat voivat osallistua peliin useammin päivässä. Tämä tekee Kenosta erityisen ja antaa pelaajille mahdollisuuden kokea jännitystä useita kertoja päivässä.

Arvontatyyli

Keno arvotaan tyypillisesti pallonarvontakoneella, joka valitsee satunnaisesti numeropallot. Pelaajat odottavat, että heidän valitsemansa numerot osuvat oikeaan.

Voittojärjestelmä

Kenon voittojärjestelmä voi vaihdella, mutta se perustuu yleensä siihen, kuinka monta numeroa pelaaja onnistuu valitsemaan oikein. Voittosumma riippuu myös panoksesta ja valittujen numeroiden määrästä.

Strategiamahdollisuudet

Vaikka Kenossa ei ole todellisia strategioita, jotkut pelaajat voivat kokeilla erilaisia numerovalintamalleja tai käyttää omia järjestelmiään. Kuitenkin on tärkeää muistaa, että Kenossa voittaminen perustuu täysin sattumaan.

Pelin historia

Keno on peräisin muinaisesta Kiinasta ja on ollut osa pelimaailmaa tuhansien vuosien ajan. Useat muut onnenpelit ovat myös pitkän historian pelejä, mutta jokaisella on oma alkuperänsä ja kehitystarinansa.

Vaikka Keno eroaa monista muista onnenpeleistä, se jakaa myös joitain yhtäläisyyksiä muiden arpajaispelien kanssa. Kaikissa näissä peleissä lopputulos perustuu suurelta osin sattumaan, ja pelaajat pelaavat jännityksen ja mahdollisen voiton toivossa.

Linkkejä:
Kasinot, uhkapelit ja rahapeli- ja vedonlyöntipalvelut
Miten pelihimo pääsee valloilleen?
Uhkapelit
Keno